Gezichtsbehandeling

In de salon geven we heerlijke, ontspannende gezichtsbehandelingen. Wat wij belangrijk vinden voor onze klanten is ultieme ontspanning, huidverbetering en even een momentje voor uzelf. Daarom bieden we verschillende behandelingen aan die we aanpassen naar de wensen en behoeften van u en uw huid. Daarnaast kunt u zelf elementen toevoegen aan de behandeling.

Mix and match treatment (45 minuten á €35,-)

Deze behandeling is een basis behandeling die door uzelf uitgebreid kan worden door elementen toe te voegen. De basis is een naar uw huid aangepaste oppervlakte- en diepte reiniging. Eventuele onzuiverheden worden verwijderd. Ook krijgt u een heerlijk masker, waarbij u tevens een hoofdhuid massage krijgt, en als afsluiter een dagcrème. De behandeling is uit te breiden met de elementen die onderaan deze pagina te vinden zijn.

Purifying treatment (45 minuten á €32,50)

Veel last van onzuiverheden? Dan is deze behandeling geschikt voor u. De behandeling bestaat uit een oppervlakte- en dieptereiniging met onze purifying producten. Deze hebben een ontsmettende en ontstekingsremmende werking. Onzuiverheden worden indien mogelijk verwijderd en een verzachtend masker zorgt voor de kalmering van de huid. Tijdens het masker kunt u genieten van een hoofdhuidmassage. De behandeling wordt afgesloten met een kalmerende dagcrème. Deze behandeling kan worden uitgebreid met de door u gekozen extra elementen die u onder aan deze pagina kunt vinden.

Turn back time treatment (60 minuten á €47,50)

If I could turn back time.. Willen we dat niet allemaal? Deze behandeling wordt gegeven met onze anti-age producten. Oppervlakte en dieptereiniging die de cel-aanmaak stimuleren. Massage die de doorbloeding stimuleert en afvalstoffen afvoert. We gebruiken een retinol ampul onder het masker en onder de afsluitende anti-age crème. Deze zorgt voor celvernieuwing en verbetert de uitstraling van fijne lijntjes en rimpels. Tijdens het masker kunt u genieten van een hoofdhuidmassage. Deze behandeling kan worden uitgebreid met de door u gekozen extra elementen die u onder aan deze pagina kunt vinden.

Relax deluxe treatment (90 minuten á €65,-)

Wilt u even helemaal ontspannen? Kies dan voor het relax deluxe treament. De behandeling begint met een huidanalyse, aan de hand daarvan wordt de product samenstelling gekozen. Uw huid wordt gereinigd middels een oppervlakte- en dieptereiniging. Eventuele onzuiverheden worden verwijderd. Daarnaast mag u kiezen uit 2 elementen te vinden bij ‘overige elementen’ die u onderaan de pagina kunt vinden. Dan volgt een heerlijk ontspannen gezicht, decolleté en nekmassage met een massagehoning met kaviaarextract en vitamines. Na de massage krijgt u eyepads op die de collageen aanmaak verbeteren in combinatie met een blauwgroene alg spirulina en een halsdecolleté masker op basis van algen. Tijdens het masker kunt u genieten van een hoofdhuidmassage. Na het masker brengen wij een verzorgende crème aan en als afsluiter krijgt u een nek/rug massage. Deze behandeling kan worden uitgebreid met de door u gekozen extra elementen die u onder aan deze pagina kunt vinden.

Elementen

Deluxe elementen (€10,- per element)

  • rug/nekmassage (15 minuten)
  • gezichtsmassage (15 minuten)

Overige elementen (€7,- per element)

  • wenkbrauwen epileren/harsen
  • wenkbrauwen verven
  • wimpers verven
  • bovenlip harsen
  • kin harsen