Wimperextensions

Wimperextensions worden weleens verward met het opplakken van nepwimpers of wimperstukjes. Het betreft echter een hele andere techniek: bij de One by One wimperextensions wordt op elke natuurlijke wimperhaar wimperverlenging toegepast door 1 voor 1 elke wimperhaar te voorzien van een extension. Hiermee wordt volume en lengte gecreëerd, met als resultaat een prachtige oogopslag. Bij een set volume wimperextensions wordt er op elke natuurlijke wimperhaar een verlenging toegepast en volume gecreëerd.

De extensions voelt u niet zitten, zien er heel natuurlijk uit en er is altijd een lengte, dikte en krul die bij u past. Het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar, de wimpers blijven zacht en flexibel. Wimperextensions zijn bewezen onschadelijk voor de eigen wimpers. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimpers One by One is 90 tot 120 minuten. Een opvulbehandeling duurt ongeveer 45 tot 60 minuten.

Voorbeelden one by one:

Voorbeelden volume:

Voorbereiding

Om je goed voor te bereiden op je afspraak willen wij je vragen om zonder oog make-up te komen.

Verzorging

  • De eerste 24 uur na de behandeling mogen de wimpers niet in aanraking komen met water.
  • De eerste 48 uur na de behandeling je gezicht niet stomen, niet zwemmen en geen sauna bezoek.
  • Laat de wimpers na het douchen door de lucht drogen, gebruik geen handdoek of watjes, deze geven pluisjes en haken aan de wimpers vast.
  • Niet te vaak in de sauna en niet te heet douchen. Door de hitte wordt de lijm zacht en kunnen de extensions loslaten.
  • Alle producten die olie bevatten niet in aanraking laten komen met de wimpers. Hierdoor kan de lijm los laten.
  • Mocht je mascara of eyeliner willen gebruiken, kies dan voor een mascara of eyeliner op waterbasis. Gebruik de mascara alleen in de punten.
  • Wimpers voorzichtig schoonmaken met make-up remover zonder olie of met de speciale wimperextensions foam (bij ons verkrijgbaar).
  • Uit elkaar kammen met de wimperborstel die je van ons mee krijgt.
  • Trek niet aan de wimpers.
  • Verwijder de wimpers nooit zelf! Dit om te voorkomen dat je eigen wimpers beschadigen.

Houdbaarheid van wimperextensions.

Uw wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich één keer in de twee maanden vernieuwen. Een wimperextension blijft dus 1 tot 8 weken zitten, maar dit kan ook variëren met enkele weken. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren wij een opvulbehandeling iedere 3 weken. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het gewoon voor 1 keer te doen als u bijvoorbeeld op vakantie gaat, trouwen, etc.

Wij vullen geen sets van een andere salon op!