Nagelbijtarrangement

Bent u een nagelbijter en schaamt u zich voor uw afgebeten nagels?

Dan ben u bij mij aan het goede adres.
Samen gaan we kijken wat voor u de beste behandeling is.
Dit kan zijn in de vorm van kunstnagels of een regelmatige manicure. Alles afhankelijk van uw nagels en natuurlijk uw wensen.
We gaan een arrangement samenstellen die bestaat uit meerdere behandelingen.

1e behandeling:
Een set kunstnagels. De lengte is afhankelijk van uw nagelbed. Hoe korter het nagelbed, hoe korter de verlenging kan zijn. Als we het meteen te lang zetten zullen de nagels het niet kunnen houden en dus breken. Het nagelbed zal “optisch” worden verlengd met een dekkende (huidskleurige) gel of acryl.
U krijgt na de behandeling een vijl en nagelriemolie mee naar huis. De vijl is voor als u ergens een randje of haakje voelt. Deze kunt u dan zelf wegvijlen voor u de neiging krijgt weer te gaan bijten. Met de olie smeert u elke dag uw nagelriemen in zodat deze soepel worden en blijven. Hierdoor zullen de kunstnagels ook minder snel lucht geven.

2e behandeling:
Na een week komt u terug en gaan we kijken hoe u deze week met nagels heeft ervaren. Heeft u toch gebeten, zijn de nagels goed blijven zitten, of heeft u andere problemen ondervonden. We gaan kijken wat we daar aan kunnen doen. Mocht er al wat gerepareerd moeten worden dan gebeurd dat ook tijdens deze behandeling. Dat u zo snel terug komt is ook een soort “stok achter de deur”. Als u de eerste week niet heeft gebeten zult u ook trots op uzelf zijn.

3e en 4e behandeling: 
Afhankelijk van hoe het de eerste week is gegaan komt u na 1 of 2 weken terug voor contole net als de eerste week. In deze periode heeft u ook een nabehandeling nodig. De nagels van nagelbijters groeien harder dan van een niet bijter. Dit komt doordat door `t bijten de groei meer gestimuleerd wordt. U moet in het begin dus wat sneller terug komen, maar een voordeel is dat uw nagelbed ook sneller zal aangroeien.

5e behandeling:
Weer in overleg kunt u nu na 3 weken terug komen. Mits alles goed gaat. U zult dan voor een nabehandeling komen en natuurlijk bespreken we weer hoe u de weken heeft ervaren zonder mijn “toezicht”.

6e behandeling:
Na 3 weken. Uw nagelbed is inmiddels een heel stuk aangegroeid. U zou er nu voor kunnen kiezen om de dekkende kleur te vervangen door een doorzichtige gel of acryl. U zult heel trots zijn op uw eigen nagels die nu tevoorschijn komen. Vanaf nu kunt u ook wat meer lengte houden.
Als u deze stappen met succes door bent gekomen kunt u als “gewone” klant worden behandeld en na ongeveer 3 á 4 weken terugkomen.
Wilt u uw eigen nagels zonder gel of acryl? Dan raad ik u aan om nog een aantal maanden gel of acryl te dragen. Als u de gel of acryl laat verwijderen zullen de nagels de eerste tijd nog slap zijn. U moet dan erg sterk in uw schoenen staan om niet terug te vallen in uw gewoonte. U kunt er dan voor kiezen om over te stappen op een gelpolish behandeling.

Een bovengenoemd arrangement duurt ongeveer 9 tot 11 weken, maar bestaat uit 6 behandelingen. Normale zouden deze behandelingen los op een bedrag van ongeveer €250,- komen. Voor dit arrangement betaald u slechts €200,- . Het bedrag mag in 2 delen worden betaald. De eerste behandeling betaald u dan €100,- en de 4e behandeling 100,-

 

Op foto 1 te zien dat de nagels al flink zijn gegroeid. Foto 2 is een aantal weken laten, dit zonder verlenging. Op foto 2 zit er op de natuurlijke nagels gelpolish.